Pages

01 Mart 2016

Site Ekleme

Sitenizi 12h ve ositeler gibi site ekleme hizmeti amacıyla sosyal platformlara eklemek size daha faza hit ve ziyaretçi kazandıracaktır. Sosyal imleme sitesi olarak da kullanabileceğiniz sitemiz sayesinde site tanıtımı yapabilir, firma ekleme kısmında firmanızı siteye ekleyebilirsiniz. Sitemize girdiğinizde çeşitli kategorilerde bazı listelerin olduğunu görürsünüz. Sitemizde bulunan listeler firmalar ve normal web siteleri ile ilgilidir. Eğer siteniz ticari firmalardan birini temsil ediyorsa sitenizi firma ekleme kısmına eklemeniz gerekir. Siteniz normal bir web sitesiyse site ekleme kısmına da ekleyebilirsiniz. Buraya eklediğiniz siteler sistemde ana sayfada görüneceği için bir miktar hit kazanırsınız.

Ücretsiz Site Ekleme

Site tanıtımı yapmanın en kolay yolu herhangi bir imleme sitesine girerek sitenizin linkini ve açıklamasını girmektir. Böyle bir sistemde olan sitemiz sayesinde de sitenizi tanıtabilirsiniz. Ücretsiz firma ekleme sitesi olan sitemiz aynı zamanda birçok kişi tarafından kullanılan bir firma rehberidir. Dolayısıyla ticari faaliyet gösterdiğiniz firmaya ait olan siteyi de sitemize ekleyebilirsiniz. Böylece sizden hizmet almak isteyen kişiler sizlere kısa sürede ulaşacaktır.

Site Ekleme Sistemi

Web sitenizi sitemize eklediğinizde ziyaretçiler sitenizi görecek ve ilgi çekici bulduklarında siteye gireceklerdir. Bu nedenle ücretsiz backlink alabileceğiniz sitemize firmanızı ya da sitenizi şuradan eklemeniz gerekir. Bu işi ücretsiz olarak yapabileceğiniz için site tanıtımına para vermenize de gerek kalmayacaktır. Site tanıtımınızı ücretsiz olarak yaptıktan sonra daha fazla ziyaretçi kazanacağınıza emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tıkla >>

ilahi.web.tr farkı ile yüksek kalite ilahi dinle